fbpx

Workshop kapcsolatfelvétel

A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ezt az űrlapot egyénileg töltöd ki azért, hogy segítsd és egy lehetőséget vigyél a céged számára. Az űrlap kitöltésével a részvételi feltételek elküldése és a kapcsolatfelvétel történik meg. Azaz, ha nem vagy döntéshozó, egyszerűen csak továbbítod a lehetőséget és megbeszélitek a cégen belül, van-e létjogosultsága ennek a lehetőségnek. Ha az a döntés születik, hogy nincs vagy nem veszitek igénybe ezt a lehetőséget, akkor sincs semmilyen kötelezettséged, igény esetén pedig az adataid törlésre kerülnek.

A következő lépés egy INGYENES konzultáció egyeztetése.

Regisztrálj:

Ássunk a dolgok mélyére együtt!

Workshopjainkat az hívta életre, hogy tapasztalatunk szerint sok vállalkozás a szoftverei által nyújtott funkciók nagy részét figyelmen kívül hagyja. Így számos munkafolyamat válik nehézkesebbé, mint a 21. században kellene, miközben a program licenszére elköltött pénz egyre súlyosabb összeget foglal el a költségvetésből.

Alkalmazd megoldásainkat a mindennapjainkban!

A workshopokon gyakorlat orientáltan, együtt végzünk el mini projekteket, hogy testközelből ismerkedjetek meg a kívánt funkciókkal, és még annál is többet. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a munkatársaid is magabiztosan tudják kezelni ezeket a folyamatokat. Így céged olyan folyamatokkal gazdagodik, amik támogatják az üzleted.

Digitalizáld folyamataid

A workshopok segítségével egy lépéssel közelebb kerülhetsz a digitális átálláshoz. A kiválasztott funkciók felhasználásával vállalkozásodra szabottan képezzük le fizikai folyamataidat, hogy egy integrált rendszerrel felvértezve vedd fel a versenyt konkurenciáddal.

© Smartmind.hu 2018-2022 | Ügyfélszolgálat: hello@smartmind.hu | Adatkezelési tájékoztatóImpresszum | ÁSZF
ENJOY NETWORK Kft. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 64. | T.: +36/70 319-6262 | Cégjegyzékszám: 01 09 296995