fbpx

Végpontvédelmi megoldások

Végpontvédelmi megoldások

Dörzsölték a tenyerüket a kiberbűnözők a 2020 tavaszi lezárásokkor, és nem véletlenül. Vállalatok tömegei helyezték ki a munkavégzést az irodán kívülre, a munkavégzők otthonába, ami számos céget tett kiszolgáltatottá ebben az időszakban.

Sokan a személyes adataikat tároló eszközök – okostelefon, számítógép, vagy akár okosotthon berendezések – biztonságára sem fektetnek elegendő hangsúlyt. Így a vállalkozások számára létfontosságú információk kerültek veszélybe. Sok esetben vállalati eszközök csatlakoztak nem megfelelően biztosított hálózatra. Cégek kerültek komoly veszélybe a home office hónapok alatt, ha nem fordítottak kellő figyelmet a megfelelő óvintézkedésekre.

A Smartmindnál munkatársaink azon dolgoznak, hogy ügyfeleink nyugodtan alhassanak – tudva, hogy céges adataik és eszközeik a legnagyobb biztonságban vannak. Kollégáink legkorszerűbb, nagyvállalati színvonalú végpontvédelmi megoldások bevezetését és üzemeltetését teszik lehetővé KKV-k számára.

Profilunkba három végpontvédelmi megoldás, azaz EPP (Endpoint protection) tartozik. Ezekben az a közös, hogy felhő alapú szolgáltatásként a mesterséges intelligenciát és a big data elemzéseket felhasználva a legnaprakészebb védelmet nyújtják a céges eszközök és adatok biztonságossá tartására.

Ismerd meg közelebbről végpontvédelmi megoldásainkat!

Microsoft Defender Logo

Microsoft Defender

A Microsoft Defender a Microsoft 365 termékcsalád részeként is felhasználható. A Defender végpontvédelmi megoldás felhőalapú szolgáltatásként óvja céges adataid és eszközeid. A Hello funkció segítségével munkatársaid eszközökhöz és céges fiókokhoz való hozzáférését is megkönnyítheted, hiszen így jelszavak helyett az ujjlenyomatukkal, arcfelismerővel vagy PIN-kóddal léphetnek be.

A működése nyolc összehangolt funkción alapszik. A funkciók alkotják azt a komplex védelmi vonalat, amellyel biztonságban tudhatod vállalkozásodat.

Microsoft Defender

1. Fenyegetés és Sebezhetőség Menedzsment

A Microsoft Defender valósidőben ellenőrzi a céged informatikai ökoszisztémájának végpontjait, és az azon lefutó programokat. Ennek célja, hogy a végpontokban rejlő sebezhetőségi tényezőket a Defender észlelje, rangsorolja és semlegesítse.

2. Támadási felület csökkentése

A Defender csakis a megbízható programok futtatását engedélyezi céges eszközeiden, ezzel is csökkentve a végpontok sebezhetőségét.

3. Újgenerációs Védelem

A Defender a mesterséges intelligencia segítségével folyamatosan elemzi a végpontokat, hogy felismerje és blokkolja a vállalkozásod eszközei felé irányuló támadásokat.

4. Végponti ellenőrzés és válaszadás

A vállalkozásod eszközein észlelt támadásokat elemzi és csoportokba rendezi a Defender, hogy a Smartmind szakemberei egyszerűbben tudják kezelni a fenyegetéseket.

5. Automatizált vizsgálatok és kármentesítés

A Defender segítségével a vizsgálatok és a problémák kezelése automatizált, így a Smartmind szakembereinek csak a legfontosabb esetekben kell beavatkozniuk.

6. Biztonsági pontszámok

A Defender pontozza a meglévő biztonsági rendszered. Ez alapján a szakemberek további fejlesztéseket eszközölhetnek adataid védelméért.

7. Microsoft Threat Experts

Vállalkozásod és adataidat védő szolgáltatás a Microsoft Defenderben, ami folyamatosan ellenőrzi és rangsorolja a céged elleni kibertámadásokat.

8. Menedzsment és API-ok

A Defender már meglévő védelmi rendszeredbe is integrálható API-oknak köszönhetően.

Felkeltette az érdeklődésed a Defender? Vedd fel a kapcsolatod kollégáinkkal!

Panda Security Logo

Panda Security

A több mint 30 éves tapasztalattal bíró Panda Security az EPP-k élvonalában tanyázik már hosszú évek óta. A legnívósabb védelmi szoftvereket vizsgáló tesztek szerint a kártevő detektálási aránya 100%, ezt pedig napi szinten több milliárd észlelés mellett éri el. Működése alatt több mint 3 millió alkalmazást osztályzott eddig.

A Panda Security hatékonysága az alábbi funkciókban rejlik.

 

Intelligens védelmi megoldás – Eszközeitek a gépi tanulás és a Big Data erejével védi a Panda Security. Nem csak a programokat és a fájlokat elemzi, hanem az alkalmazások, valamint a felhasználók viselkedését is.
Amennyiben az észlelt rendellenességre nincs kézenfekvő megoldás, az esetet továbbítja a szakemberek felé a Panda, akik megvizsgálják az esetet. Ha nem jelent fenyegetést, a jóváhagyott esetek közé rangsorolják. Amennyiben valódi fenyegetést észlelt a Panda, a szakemberek az észlelt esettel bővítik a Panda Security védelmét, így minden más rendszerben való észlelés után tud reagálni az EPP.

Távoli hozzáférés – A vállalkozásod eszközeit érő támadásokat a Panda Security az esetek több mint 99 százalékában automatikusan tudja kezelni. Viszont azokban az esetekben, amikor beavatkozásra van szükség, a Smartmind szakemberei távolról is kezelhetik az észlelt incidenseket.

Panda Security

Valósidejű elemzés a végpontokról – A távoli hozzáférést támogatva azonnali jelentés érhető el a végpontokat érintő biztonsági változásokról. Így távolból is az észlelés pillanatában kezelhetővé válnak a felismert rendellenességek.

Védelem a zsarolóvírusok és betörések ellen – A Panda Security folyamatosan bővülő adatbázisának köszönhetően az EPP hatékony védelmet nyújt a zsarolóvírusok és betörések ellen.

Felkeltette az érdeklődésed a Panda Security? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Microsoft Defender Logo

Bitdefender

A Bitdefender GravityZone nevű végpontvédelmi megoldása a piac egyik legnépszerűbb terméke. A felhasználók körében azért vált közkedveltté, mert távolról is nagyon könnyen kezelhető, továbbá egyszerűen testreszabható.

 

Átlátható felhasználói felület – A Bitdefender EPP-jének egyik legnagyobb erénye, hogy könnyen értelmezhető jelzéseket ad, amikor észlel valamit. Ezért a szakemberek is hálásak, hiszen ez alapján hoznak döntést annak érdekében, hogy céges eszközeitek biztonságban maradjanak.

Testreszabhatóság – A funkciók testreszabhatósága mellett az átlátható felhasználói felületen a biztonsági irányelvek is egyszerűen módosíthatóak. Így biztos lehetsz benne, hogy adataid védelme nem fog kompromisszumot jelenteni.

Microsoft Defender

Gépi tanulással a zsarolások ellen – Bármikor zsarolóprogramok célkeresztjébe kerülhet vállalkozásod. A Bitdefender gépi tanulással növeli a zsarolóprogramok elleni repertoárját, így a másokat ért támadásokat felhasználva készíti fel védelmi rendszered a támadásokra.

Felkeltette a Bitdefender az érdeklődésed? Keresd munkatársainkat bizalommal!

Keresd szakemberünket!

Készséggel állunk rendelkezésedre!


Felkeltettük az érdeklődésed?

Keresd munkatársunkat!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot

+36 70 319 6262

hello@smartmind.hu