fbpx

Végpontvédelmi megoldások

Végpontvédelmi megoldások

Dörzsölték a tenyerüket a kiberbűnözők a 2020 tavaszi lezárásokkor, és nem véletlenül. Vállalatok tömegei helyezték ki a munkavégzést az irodán kívülre, a munkavégzők otthonába, ami számos céget tett kiszolgáltatottá ebben az időszakban.

Sokan a személyes adataikat tároló eszközök – okostelefon, számítógép, vagy akár okosotthon berendezések – biztonságára sem fektetnek elegendő hangsúlyt. Így a vállalkozások számára létfontosságú információk kerültek veszélybe. Sok esetben vállalati eszközök csatlakoztak nem megfelelően biztosított hálózatra. Cégek kerültek komoly veszélybe a home office hónapok alatt, ha nem fordítottak kellő figyelmet a megfelelő óvintézkedésekre.

A Smartmindnál munkatársaink azon dolgoznak, hogy ügyfeleink nyugodtan alhassanak – tudva, hogy céges adataik és eszközeik a legnagyobb biztonságban vannak. Kollégáink legkorszerűbb, nagyvállalati színvonalú végpontvédelmi megoldások bevezetését és üzemeltetését teszik lehetővé KKV-k számára.

Profilunkba három végpontvédelmi megoldás, azaz EPP (Endpoint protection) tartozik. Ezekben az a közös, hogy felhő alapú szolgáltatásként a mesterséges intelligenciát és a big data elemzéseket felhasználva a legnaprakészebb védelmet nyújtják a céges eszközök és adatok biztonságossá tartására.

Ismerd meg közelebbről végpontvédelmi megoldásainkat!

Microsoft Defender Logo

Microsoft Defender

A Microsoft Defender a Microsoft 365 termékcsalád részeként is felhasználható. A Defender végpontvédelmi megoldás felhőalapú szolgáltatásként óvja céges adataid és eszközeid. A Hello funkció segítségével munkatársaid eszközökhöz és céges fiókokhoz való hozzáférését is megkönnyítheted, hiszen így jelszavak helyett az ujjlenyomatukkal, arcfelismerővel vagy PIN-kóddal léphetnek be.

A működése nyolc összehangolt funkción alapszik. A funkciók alkotják azt a komplex védelmi vonalat, amellyel biztonságban tudhatod vállalkozásodat.

Microsoft Defender

1. Fenyegetés és Sebezhetőség Menedzsment

A Microsoft Defender valósidőben ellenőrzi a céged informatikai ökoszisztémájának végpontjait, és az azon lefutó programokat. Ennek célja, hogy a végpontokban rejlő sebezhetőségi tényezőket a Defender észlelje, rangsorolja és semlegesítse.

2. Támadási felület csökkentése

A Defender csakis a megbízható programok futtatását engedélyezi céges eszközeiden, ezzel is csökkentve a végpontok sebezhetőségét.

3. Újgenerációs Védelem

A Defender a mesterséges intelligencia segítségével folyamatosan elemzi a végpontokat, hogy felismerje és blokkolja a vállalkozásod eszközei felé irányuló támadásokat.

4. Végponti ellenőrzés és válaszadás

A vállalkozásod eszközein észlelt támadásokat elemzi és csoportokba rendezi a Defender, hogy a Smartmind szakemberei egyszerűbben tudják kezelni a fenyegetéseket.

5. Automatizált vizsgálatok és kármentesítés

A Defender segítségével a vizsgálatok és a problémák kezelése automatizált, így a Smartmind szakembereinek csak a legfontosabb esetekben kell beavatkozniuk.

6. Biztonsági pontszámok

A Defender pontozza a meglévő biztonsági rendszered. Ez alapján a szakemberek további fejlesztéseket eszközölhetnek adataid védelméért.

7. Microsoft Threat Experts

Vállalkozásod és adataidat védő szolgáltatás a Microsoft Defenderben, ami folyamatosan ellenőrzi és rangsorolja a céged elleni kibertámadásokat.

8. Menedzsment és API-ok

A Defender már meglévő védelmi rendszeredbe is integrálható API-oknak köszönhetően.

Felkeltette az érdeklődésed a Defender? Vedd fel a kapcsolatod kollégáinkkal!

Panda Security Logo

Panda Security

A több mint 30 éves tapasztalattal bíró Panda Security az EPP-k élvonalában tanyázik már hosszú évek óta. A legnívósabb védelmi szoftvereket vizsgáló tesztek szerint a kártevő detektálási aránya 100%, ezt pedig napi szinten több milliárd észlelés mellett éri el. Működése alatt több mint 3 millió alkalmazást osztályzott eddig.

A Panda Security hatékonysága az alábbi funkciókban rejlik.

Intelligens védelmi megoldás – Eszközeitek a gépi tanulás és a Big Data erejével védi a Panda Security. Nem csak a programokat és a fájlokat elemzi, hanem az alkalmazások, valamint a felhasználók viselkedését is.
Amennyiben az észlelt rendellenességre nincs kézenfekvő megoldás, az esetet továbbítja a szakemberek felé a Panda, akik megvizsgálják az esetet. Ha nem jelent fenyegetést, a jóváhagyott esetek közé rangsorolják. Amennyiben valódi fenyegetést észlelt a Panda, a szakemberek az észlelt esettel bővítik a Panda Security védelmét, így minden más rendszerben való észlelés után tud reagálni az EPP.

Távoli hozzáférés – A vállalkozásod eszközeit érő támadásokat a Panda Security az esetek több mint 99 százalékában automatikusan tudja kezelni. Viszont azokban az esetekben, amikor beavatkozásra van szükség, a Smartmind szakemberei távolról is kezelhetik az észlelt incidenseket.

Panda Security

Valósidejű elemzés a végpontokról – A távoli hozzáférést támogatva azonnali jelentés érhető el a végpontokat érintő biztonsági változásokról. Így távolból is az észlelés pillanatában kezelhetővé válnak a felismert rendellenességek.

Védelem a zsarolóvírusok és betörések ellen – A Panda Security folyamatosan bővülő adatbázisának köszönhetően az EPP hatékony védelmet nyújt a zsarolóvírusok és betörések ellen.

Felkeltette az érdeklődésed a Panda Security? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Microsoft Defender Logo

Bitdefender

A Bitdefender GravityZone nevű végpontvédelmi megoldása a piac egyik legnépszerűbb terméke. A felhasználók körében azért vált közkedveltté, mert távolról is nagyon könnyen kezelhető, továbbá egyszerűen testreszabható.

Átlátható felhasználói felület – A Bitdefender EPP-jének egyik legnagyobb erénye, hogy könnyen értelmezhető jelzéseket ad, amikor észlel valamit. Ezért a szakemberek is hálásak, hiszen ez alapján hoznak döntést annak érdekében, hogy céges eszközeitek biztonságban maradjanak.

Testreszabhatóság – A funkciók testreszabhatósága mellett az átlátható felhasználói felületen a biztonsági irányelvek is egyszerűen módosíthatóak. Így biztos lehetsz benne, hogy adataid védelme nem fog kompromisszumot jelenteni.

Microsoft Defender

Gépi tanulással a zsarolások ellen – Bármikor zsarolóprogramok célkeresztjébe kerülhet vállalkozásod. A Bitdefender gépi tanulással növeli a zsarolóprogramok elleni repertoárját, így a másokat ért támadásokat felhasználva készíti fel védelmi rendszered a támadásokra.

Felkeltette a Bitdefender az érdeklődésed? Keresd munkatársainkat bizalommal!

Heimdal Security

Ha hatékony az informatikai biztonsági rendszered, akkor csak onnan tudod, hogy létezik, hogy alkalomadtán számlát kapsz róla. Mert nincsenek váratlan események, vészhelyzetek, csak üzembiztos munka.

Ez az, amit a Heimdal termékei biztosítanak: folyamatos, valós idejű védelmet a zsaroló- és más vírusok, adatszivárgások, de akár a jövőbeni fenyegetések ellen is.

Heimdal Threat Prevention – Védelem a holnap fenyegetései ellen

Ez a DNS biztonsági megoldás gépi tanulással, alkalmazott neurális hálózatok modellezésével szó szerint a jövőbe lát.

Megakadályozza az azonnali és jövőbeni fenyegetéseket, megállítja azokat a kibertámadásokat, melyeket a hagyományos víruskeresők nem ismernek fel, lezárja az adatszivárgási pontokat, mindezt beavatkozás nélkül.

Heimdal Next-Gen Endpoint Antivirus – Többrétegű vírusvédelem valós időben

A Heimdal újgenerációs antivírus megoldása véd a zsarolóvírusok, rejtett backdoorok, rootkitek, brute-force támadások és az észlelhetetlen malware-ek ellen is.

A 4 rétegű végponti vírusvédelmet egyedülálló intelligencia működteti, amely a gyanús fájlokat szkennelve összehasonlítja azokat helyileg tárolt adatbázisával, egy felhőalapú adatbázissal, amelyet gépi tanulási algoritmusok támogatnak, és szkenneli a rejtett hátsó bejáratokat, backdoorokat is.

Ez a többrétegű szkennelés biztosítja, hogy a kártékony kód ne tehessen kárt a céges eszközökben, fájlokban és adatbázisokban.

Heimdal Ransomware Encryption Protection – Járj egy lépéssel a zsarolóvírusok előtt!

A Heimdal kifejezetten zsarolóvírusok ellen fejlesztett megoldása az első vonalban védi a céges adatokat, titkosításvédelmével egy lépéssel a hekkerek előtt járva gátolja meg az adatszivárgást.

Minden elérhető antivírus-megoldással kompatibilis, így kiegészítőként már működő rendszerekkel együtt is használható.

A szoftver részletes jelentéseket biztosít, így lehetőséget ad a támadások forrásának visszakövetésére, a titkosítási kísérletek folyamán végrehajtott olvasási vagy írási műveletek tanulmányozására is.

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!