fbpx

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Amilyen sok előnnyel járnak az informatikai megoldások, annyira válhat körülményessé a fenntartásuk, főleg ha alapvetően nem tartoznak ezek a feladatok a cég profiljába. A céged munkatársainak idejét és energiáját, a vállalkozásod pénzét égetheti el, ha hibásan működő szoftverekkel és eszközökkel kell dolgozniuk. Az pedig ritkán fordul elő, hogy az összetettebb megoldások meghibásodásait maguktól orvosolni tudják – ami még több pénz és idő kidobását eredményezi.

Szolgáltatásaink körében két fő irányvonallal, az SLA üzemeltetéssel és a workshopokkal találkozhatsz. Ezeket a szolgáltatásokat azzal a szándékkal állítottuk össze, hogy nektek, mint ügyfelünknek, csak azokkal a dolgokkal kelljen foglalkoznotok a mindennapokban, amik feltöltenek és sikerre viszik a vállalkozásotokat. Sok éves szakértelmünk, és a legújabb technológiai megoldások alkalmazása iránti szenvedélyünk a garancia rá, hogy nem ismerünk leküzdhetetlen feladatot.

Tudj meg többet szolgáltatásainkról!

SLA üzemeltetés

Az SLA üzemeltetés célja, hogy levegyük az informatikai rendszered üzemeltetésének terhét a válladról.

Az SLA üzemeltetésünk szolgáltatói szintű megállapodás, amelynek keretében előre meghatározott igények mentén vállaljuk informatikai rendszered üzemeltetését havi fix átalánydíjjal. Ez teszi lehetővé a 24/7-es elérhetőséget, amelyet te is igénybe vehetsz meghibásodás esetén további költségek nélkül.

Állandó szolgáltatásainkba az alábbi feladatok tartoznak, amiket ügyfelünkként te is igénybe veheted:

SLA üzemeltetési díjaink

Szolgáltatásunkat három csomagra osztottuk fel. A kalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod, melyik csomag illeszkedik legjobban a te vállalkozásodhoz.

Normál, alap vagy magas rendelkezésre állást nyújtó csomagjaink fix díjat eredményeznek, amik tartalmazzák a mindennapi üzemeltetés díját. Ezek a díjak nem fognak növekedni, legfeljebb a kiszállási díjakkal. Az átalánydíjas fizetés teszi lehetővé, hogy munkatársaink annyi ideig foglalkozzanak az informatikai rendszered üzemeltetésével és az esetleges hibák elhárításával, amennyi ideig szükséges.

SLA üzemeltetéssel kapcsolatos részletes információkért keresd munkatársainkat!

Workshopok

Workshopjaink célja, hogy a rendelkezésedre álló informatikai eszközökből a maximumot hozza ki vállalkozásod és munkatársaid.

A folyamat az SLA üzemeltetéshez hasonlóan itt is konzultációval kezdődik, amikor feltérképezzük az igényeiteket. Ezt követően teljesen az igényeidre szabva, közösen fedezzük fel azokat a funkciókat, amelyek a munkafolyamataidat támogatják. Workshopjainkon olyan alapvető folyamatokkal is foglalkozunk, mint a kommunikáció és a delegálás.

Ássunk a dolgok mélyére együtt!

Workshopjainkat az hívta életre, hogy tapasztalatunk szerint sok vállalkozás a szoftverei által nyújtott funkciók nagy részét figyelmen kívül hagyja. Így számos munkafolyamat válik nehézkesebbé, mint a 21. században kellene, miközben a program licenszére elköltött pénz egyre súlyosabb összeget foglal el a költségvetésből.

Alkalmazd megoldásainkat a mindennapjainkban!

A workshopokon gyakorlat orientáltan, együtt végzünk el mini projekteket, hogy testközelből ismerkedjetek meg a kívánt funkciókkal, és még annál is többet. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a munkatársaid is magabiztosan tudják kezelni ezeket a folyamatokat. Így céged olyan folyamatokkal gazdagodik, amik támogatják az üzleted.

Digitalizáld folyamataid

A workshopok segítségével egy lépéssel közelebb kerülhetsz a digitális átálláshoz. A kiválasztott funkciók felhasználásával vállalkozásodra szabottan képezzük le fizikai folyamataidat, hogy egy integrált rendszerrel felvértezve vedd fel a versenyt konkurenciáddal.

Felkeltette az érdeklődésed workshop szolgáltatásunk? Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!