fbpx

On-prem megoldások

On-prem megoldások

Az informatika térnyerésével azon vállalkozások száma is megnövekedett, amiknek szükségük van szerverszolgáltatásokra. Az on-prem megoldásokkal a szerverek nem csak a nagyvállalatok sajátjai. Az on-prem technológákkal a KKV-szektor szereplői is saját, helyszíni üzemeltetésű szerverrel futtathatják üzleti alkalmazásaikat.

Az on-prem megoldások előnyei közé tartozik, hogy gyorsan alkalmazhatóak akár a te vállalkozásod számára is, valamint nyugodtságot biztosít, hogy nem egy frankfurti szerverszobában tárolod a céged számára rendkívül értékes információkat.

Ismerd meg közelebbről az on-prem megoldásokat!

Magas rendelkezésre álló S2D rendszer

A Microsoft S2D on-prem megoldása igazi nagyvállalati eszköz, amely azonban KKV-k számára is tökéletes eszköz lehet egy ok miatt: skálázhatóság. A Microsoft S2D-vel helyi adattárolókból – merevlemez, SSD – hozható létre szerverkörnyezet, amely néhány kattintással igény szerint tovább bővíthető.

15 perc alatt van szerveretek

A Microsoft S2D technológiájával elképesztően gyorsan, 15 perc alatt saját, elérhetőségében ipari színvonalú szervert állíthatsz össze helyi adattárolókból.

Ellenálló szerver

Ha szerverekről van szó, az egyik legkellemetlenebb jelenség, ha meghibásodik az adattároló. Köszönhetően az S2D megoldásnak, adataid, szerveren tárolt szoftvereid akkor is biztonságban lesznek, ha valamelyik adattároló meghibásodik.

Költséghatékony

Skálázhatóságának és rövid beállítási idejének köszönhetően hosszú távon költséghatékony alternatíva a nagyvállalati, ipari minőségű szerverekkel szemben.

Felkeltette az érdeklődésed a Microsoft S2D megoldása? Vedd fel kapcsolatot munkatársainkkal!

Magas rendelkezésre állású szerver és storage kialakítás

A magas rendelkezésre állású szerverek rendkívül hatékony nagyvállalati szintű eszközök: a szerver végzi el mindazt a számítási kapacitást, amire az adott szoftver futtatásához szükség van.

A saját szerver üzemeltetése két okból tekinthető célszerűnek: a rugalmasság és a kötetlen használat. A saját szerver akkor válik igazán hasznossá, amikor nagy mennyiségű adat tárolása szükséges, viszont nem fontos, hogy minél gyorsabban elérhetőek legyenek az információk.

Skálázható hálózat

Technikailag könnyedén megvalósítható egy saját szerverrel kiépített hálózat bővítése, fejlesztése: fizikai eszközökkel, merevlemezekkel, SSD-kkel egyszerűen bővíthetőek. A magas elérésű szerverek idővel akár az S2D on-prem megoldások irányába is elmozdíthatóak, amennyiben ez az igény felmerül.

Pótolható elemek

A szerverek hosszú távú befektetésnek bizonyulnak. Egy gyakorlati példa: ha van egy 6 éves szerver a hálózatodban, aminek már 3 éve lejárt a garanciája, nyugodtan hagyhatod működni, mert az adat szinkronizáltan van jelen a tárolókon. Így maga a szerver a hálózatodon belül pótolható, amikor erre szükség van.

Nagyvállalati eszköz

Vannak olyan helyzetek, mikor a vállalkozás működéséhez elkerülhetetlen, hogy saját bejáratú magas elérésű szerverrel szolgálják ki az ügyfeleik igéneyit. A szerverek, és a hozzájuk tartozó hálózat beszerzése, kiépítése és megtervezése azonban sok esetben nagy költségekkel jár.

Gyártók, akiknek az eszközeit használjuk:

  • NetApp
  • Fujitsu

Felkeltette az érdeklődésed, hogy hálózatod saját szerverrel egészítsd ki? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Vékony kliens megoldások

A vékonykliensek olyan számítógépek, amelyek a szervert használják fel adatfeldolgozásra merevlemez helyett. Ennek célja elsősorban a költséghatékonyság, hiszen a számítási kapacitás nagy része egyébként is a szerverre összpontosul, így kevésbé igényel támogatást a vékonykliens, mint maga a szerver. A vékony kliens szerepe, hogy elérhetővé tegye a szervert a felhasználó, vagy felhasználók számára biztonságos környezetben, hiszen csakis az engedélyezett programok futtatására alkalmasak.

A Smartmindnál a WTWare vékonykliens megoldását bocsájtjuk szolgálatodra.

Könnyen használható

A WTWare vékony kliens szoftvere könnyen bevezethető és üzemeltethető megoldás. A WTWare használatához semmit sem kell feltelepíteni a vékony kliensre, csupán csatlakoztatni kell a szerverhez. És máris működik.

Ha új számítógépet kell a rendszerbe bevezetni, azt is elég csak a rendszerre csatlakoztatnotok.

Bármin működik – szinte

A WTWare erejét mutatja, hogy nagyon alacsony hardverigény mellett vehetitek igénybe. A legújabb mini számítógépektől kezdve a leselejtezett Pentium 4-es processzorral ellátott asztali gépekig mindenhol használhatjátok. Még a néhány dolláros Raspberry Pi bankkártya méretű számítógépen is működik.

Nem igényel támogatást

Telepítsd fel és felejtsd el – áll a fejlesztő weboldalán. A WTWare feltelepítése, az eszközök csatlakoztatása után, valamint az adminbeállítások elvégzése után már semmi más teendőd nincs éveken át.

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!