fbpx

Üzemeltetés, védelemmel és rendelkezésre állással
nettó 25.000 Ft / hó

Az elmúlt időszak gazdasági nehézségeit tapasztalva szeretnénk segítséget nyújtani a 2-3 fős vállalkozások számára, és  kialakítottunk egy új szolgáltatáscsomagot havi átalánydíjas üzemeltetésre.

Mikrovállalkozói üzemeltetés csomag

Nézd meg, mit tartalmaz az üzemeltetési csomag és győződj meg róla, hogy nincsenek apróbetűs részek.

Mikrovállalkozói

üzemeltetés csomag

A szolgáltatáscsomag a 2-3 fős cégek számára lett kialakítva, akik nem rendelkeznek szerverrel, de szeretnének stabil és megbízható informatikai támogatást. Mit tartalmaz a csomag?

Koncentráljatok a valódi feladatotokra és munkátokra, válasszatok minket informatikai üzemeltető partnernek.

A kedvezményes mikrovállalkozói üzemeltetési csomagért

az alábbi lépéseket kell végrehajtanod

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

és

Kedveld a Facebook oldalunkat

A részvétel pontos menete:

01

Jelentkezés

Jelentkezz a céged nevében ezen az oldalon keresztül a kedvezményes mikrovállalkozói üzemeltetés csomagért.

02

Facebook oldalunk követése

A jelentkezést követően automatikus levelet is kapsz, de itt és most is megteheted a Facebook oldalunk megnyitásával, ezt követően kattints a Tetszik / Kedvelés gombra.

03

Várakozás munkatársunk jelentkezéséig

A jelentkezést követően felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és küldjük a szükséges dokumentációkat.

Lehetséges
MICROSOFT 365
megoldások bemutatása

(a mikrovállalkozói üzemeltetési csomag nem tartalmazza, ez csak gondolatébresztő)

Mit tartalmazhat egy Microsoft 365 előfizetés a levelezésen kívül?

A Microsoft 365 lehetővé teszi, hogy teljesen személyre szabott felhőszolgáltatással fejleszd vállalkozásod. Teljes értékű online irodai munkakörnyezetet kapsz.

A Microsoft 365 megoldásai egymásra épülve használhatóak fel. A munkavégzés történhet akár csapatban is, a kollégák megbeszéléseket folytathatnak videóhívásban, vagy egyeztethetnek chaten, fájlokat oszthatnak meg, feladatokat koordinálhatnak egymás között. E-mailjeik, értekezleteik, feladataik és naptáreseményeik összehangoltan, egy helyen jelennek meg.

A Microsoft 365 megoldásaival nektek már csak arra kell összpontosítanotok, amit élveztek csinálni: a munkátokat hatékonyan.

Feladatok kezelése

(ToDo és Planner)

Hangold össze és kövesd nyomon a saját és a csapatod feladatait!

Megbeszélés kezelés

(Findtime)

Minél elfoglaltabb valaki, annál nehezebb időpontot egyeztetni vele.

Fájlok kezelése

(Sharepoint)

Fájlszerver, hogy gördülékenyen tudjatok együtt dolgozni!

Csapatmunka megoldás

(Teams)

A napi teendők és projektek központi kezelése Neked és csapatodnak.

Lista és adatkezelés

(Lists)

Ha teher egy leltár vagy nyilvántartás készítés, itt egy megoldás. 

Folyamat automatizáció

(Power Automate)

Folyamatok kezelése, amelyek meghatározzák a mindennapjaitokat.

Jelentkezz a mikrovállalkozói csomagért!

Add meg az adataidat! Javasolt céges adatokat és annak a cégnek a nevét megadnod, amelynek szeretnéd igénybe venni a mikrovállalkozói üzemeltetési csomagot.

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez

Ez a jelentkezés még nem jelent semmilyen elköteleződést a részedről, viszont szükséges ahhoz, hogy felvegyük veled a kapcsolatot!

Minden további információt levélben, indokolt esetben telefonon elmondunk.

Válasszatok minket a nyugodt reggelekért!

Microsoft CSP

Világszínvonalú informatikai háttér a cégednek

Ügyfélszolgálat: hello@smartmind.hu

Iratkozz fel leveleinkre!

Planner és ToDo

Egyszerű feladatkezelő és feladatmenedzselés

A hatékony, koordinált munkavégzés nem csak a home office egyik legnagyobb kihívása. 

Tervezd napi teendőid a ToDoval, hogy a nap végére minden fontos – és kevésbé fontos – feladatoddal végezni tudj!

A Planner a Teams projektmenedzsment kiegészítő alkalmazása, amellyel koordinálhatod munkatársaid feladatait. Ütemezzetek, delegáljatok és bontsatok lépésekre feladatokat, amelyekhez leírást, résztvevőket és fájlokat is rendelhettek.

A Planner segítségével egy lépéssel közelebbről indulhattok a projektek hatékony, határidőkre való lezárásával.

A ToDo az egyéni, napi teendők tervezésére alkalmas. Ha egy teendő felmerül, csak jegyezd le a ToDo-ba és később priorizáld. A ToDo segítségével rendszerezheted elvégzendő feladataid, hogy az időd a leghatékonyabban használd fel.

FindTime

Automatikus megbeszélésfoglaló rendszer

Távoli környezetben még nehezebb külső és belső megbeszéléseket ütemezni. Ebben segíti munkatársaid a Findtime, amelynek felületén egy kattintással szavazhattok a tervezett megbeszélések időpontjáról, hogy senki se maradjon le a meetingekről. Azt hiszed, túl egyszerű? Bizonyosodj meg róla te is!

A Findtime Outlook kiegészítővel csupán egyetlen kattintásba telik visszajelezni, hogy melyik időpont az alkalmasabb a megadott idősávok közül.

Az Outlook kiegészítőjeként a Findtime helyettesíti azokat az időpont egyeztető emailfolyamokat, melyekben már a végén senki sem tud eligazodni. Ezzel a kiegészítővel azon fogtok csodálkozni munkatársaiddal, hogy ezelőtt hogyan tudtatok élni nélküle.

A FindTime automatikusan frissíti a naptárad. Beállíthatod, hogy az ajánlott időpontokat foglalja le a naptáradban, amíg nem kapsz mindenkitől visszajelzést az értekezlet megtartásához. Amint ez megtörténik, a helyfoglalók eltűnnek, csakis a kiválasztott időpont marad bent a naptáradban.

Sharepoint

Felejtsd el a régi fájlszervereket (Mobil dokumentumtár)

Hozz létre fájlszervert kollégáidnak, hogy gördülékenyen, együttműködve tudjanak dolgozni! A SharePoint segítségével munkatársaid csapatként egy helyen dolgozhatnak a közös projekteken anélkül, hogy útban lennének egymásnak. Emellett azonban a világnak is üzenhettek saját SharePoint weboldalatokon keresztül.

A SharePoint segítségével belső, illetve külső felhasználású weboldalakat hozhattok létre bármilyen fejlesztői segítség nélkül. A weboldalakon megjelenő információk teljes mértékben testre szabhatóak, így kiválaszthatjátok, csapatodnak milyen információkra, funkciókra van szüksége a hatékony munkához.

A belső felhasználású SharePoint weboldalak segítségével munkatársaid fájlokat, információkat oszthatnak meg egymással, illetve a napi kommunikáción túlmutató fontos egyeztetések bonyolíthatóak le.

A külső felhasználású weboldalon csapatod a világgal oszthatja meg a fontos információkat. Ha például a HR-csapatod egy új munkatársat keres, írjatok egy cikket a SharePoint weboldalra, és tegyétek közzé!

A SharePoint fájlszerverén bárhonnan, bármikor elérhetik fájljaikat munkatársaid. Mivel tudják, hogy mit hol találnak meg, biztos lehetsz benne, hogy a munka rendszerezettebben, gördülékenyebben fog haladni.

Teams

Modern csapatmunka és csapatkezelés

A Microsoft Teamsen munkatársaid napi kommunikációjuk bonyolíthatóak le, akár videóhívásban is. A Teamsen kollégáid fájlokat oszthatnak meg egymással, továbbá megbeszéléseikről jegyzeteket készíthetnek. Tudd meg, még mi mindenre képes a Teams!

A Microsoft Teams alkalmazással csapatod tagjai írásban, illetve videó- és hanghívásban is egyeztethetnek egymással a napi teendőkről, továbbá értekezleteket bonyolíthatnak le.

A Teams sokrétű videóhívó funkciójával prezentálhattok, felvehetitek a megbeszéléseket, jegyzeteket készíthettek és fájlokat oszthattok meg. Mindezt egy helyen.

Minél több felületre oszlanak a munkához szükséges információk, annál gyakrabban szakad meg munkatársaid figyelme. A Teamsben összpontosul a Microsoft 365 funkciók ereje. Kollégáid itt nyomon követhetik napi teendőiket a projektek kapcsán, csapatként működhetnek együtt, és megbeszéléseket ütemezhetnek egymás között.

A Teams kommunikációs felület könnyedén integrálható más alkalmazásokkal, például projektmenedzsment alkalmazásokkal, így a Trellóval vagy a Jirával is.

Lists

21. századi folyamatkezelés alapjai

Az olyan csapatokon átívelő folyamatok rendszerezését is pofonegyszerűvé varázsolja az Office-ban elérhető Lists alkalmazás, mint a leltározás. Segítségével egy helyen elég a céges folyamatokat kezelnie munkatársaidnak, az állapotváltozásokról emailben értesülnek azok, akiknek tudniuk kell a státuszváltozásokról.

A Lists átláthatóvá, könnyen emészthetővé teszi azokat a folyamatokat, amelyek meghatározzák a mindennapjaitokat. A Teamsből is elérhető alkalmazással a folyamataitokhoz könnyedén hozzáférnek a munkatársaid.

A Listsszel ugyan nincs szükség táblázatok vezetéséhez, de a kívánt információkat táblázatba rendezve is megjelenítheted. Igény szerint grafikus kinézetet is adhatsz a folyamataidnak. Meghatározhatod, folyamataidhoz milyen adatokat rendelsz. Mi ehhez ajánljuk:

  • Leltározás
  • Ügyfélszolgálati
  • Hibajegyek kezelése
  • Csomag elkészítés
  • Rendezvény szervezése

A Lists integrálható a Power Automate automatizáló szolgáltatásba. Például ha ügyfélszolgálati folyamataid kezeled a Listsben, a beérkező hibajegyekről azonnal értesülhetnek az ügyfélszolgálati munkatársaid a Microsoft Teamsben.

Power Automate

Folyamat automatizálás egyszerűen

Sosem volt még ilyen egyszerű feladatokat automatizálni, mint a Power Automate-tel. Az Office 365 szoftvercsomag részeként használható Power Automate-tel nem csupán saját automatizálások hozhatóak létre, hanem más felhasználók által elkészített folyamatokat is a saját igényeidre szabhatsz. Ismerd meg a Power Automate erejét!

Amilyen technológiai kihívást jelentettek néhány éve az automatizálások, annyira egyszerűvé váltak a Power Automate-nek köszönhetően. A Power Automate-tel elérheted, hogy munkatársaid csak a munkájukhoz fontos dolgokkal foglalkozzanak, az unalmas részeket pedig intézze el a számítógép.

Ha van egy folyamat, amelyet szívesen automatizálnál, csak keresd meg más Power Automate-felhasználók folyamatai között. Így már a folyamat automatizálásán is időt és energiát takaríthatsz meg azzal, hogy a neked megfelelő automatizálást kiválasztod.

Készíts elő egyedi automatizálásokat munkatársaidnak és szervezetednek, hogy csak arra használjátok fel értékes időtöket és energiátokat, ami tényleg számít. A Power Automate-tel időzített, és kollégáid által indítható automatizálásokat is létrehozhatsz.