fbpx

Időkorlát nélküli informatikai támogatás vírusvédelemmel
nettó 29.000 Ft / hó

Az elmúlt időszak gazdasági nehézségeit tapasztalva szeretnénk segítséget nyújtani a 2-3 fős vállalkozások számára, így  kialakítottunk egy új szolgáltatáscsomagot havi átalánydíjas üzemeltetésre.

Mikrovállalkozói üzemeltetés csomag

Nézd meg, mit tartalmaz az üzemeltetési csomag és győződj meg róla, hogy nincsenek apróbetűs részek.

Mikrovállalkozói

üzemeltetés csomag

A szolgáltatáscsomag a 2-3 fős cégek számára lett kialakítva (Ha több számítógépetek van, kattints a piros gombra lejjebb), akik nem rendelkeznek szerverrel, de szeretnének stabil és megbízható informatikai támogatást. Mit tartalmaz a csomag?

Ha több eszközzel rendelkeztek, mint 2 vagy 3 db számítógép, akkor kattints a fenti gombra és nézd meg az 5-7 db, a 8-12 db és a 13-20 db eszközre készült korlátlan üzemeltetési időt tartalmazó csomagajánlatainkat.

A jelentkezés után én veszem fel veled a kapcsolatot.

Engler Ferenc vagyok a smartmind support vezetője. Szeretnénk segíteni, hogy a mikrovállalkozások üzemeltetése is megoldott legyen, és profi támogatásra számíthassanak.

A jelentkezéshez

az alábbi lépéseket kell végrehajtanod.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

és

Kedveld a Facebook oldalunkat

A lépések:

01

Jelentkezés

Jelentkezz a céged nevében ezen az oldalon keresztül a kedvezményes mikrovállalkozói üzemeltetés csomagért.

02

Facebook oldalunk követése

A jelentkezést követően automatikus levelet is kapsz, de itt és most is megteheted a Facebook oldalunk megnyitásával, ezt követően kattints a Tetszik / Kedvelés gombra. Erre azért van szükség, mert itt kapsz értékes információkat, edukációs anyagokat és speciális ajánlatokat.

03

Várakozás a kapcsolatfelvételig

A jelentkezést követően felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és küldjük a szükséges dokumentációkat.

Már csak

egy lépés szükséges.

Jelentkezz a mikrovállalkozói csomagért!

Add meg az adataidat! Javasolt céges adatokat és annak a cégnek a nevét megadnod, amelynek szeretnéd igénybe venni a mikrovállalkozói üzemeltetési csomagot. Az adatok megadására azért van szükség, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Az adatokat nem továbbítjuk sehova, az adatkezelés célja csak a kapcsolatfelvétel. Az adatok törlése bármikor következmények nélkül kérhető. A jelentkezés és az adatok megadása nem jár elköteleződéssel.

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez

Ez a jelentkezés még nem jelent semmilyen elköteleződést a részedről, viszont szükséges ahhoz, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot!

Az adatok megadására is ezért van szükség. Adatkezelési tájékoztatónk alapján kezeljük adataidat és kérés esetén természetesen véglegesen töröljük.

Válasszatok minket a nyugodt reggelekért és felejtsétek el az informatikai problémákat!

Microsoft CSP

Világszínvonalú informatikai háttér a cégednek

Ügyfélszolgálat: hello@smartmind.hu

Iratkozz fel leveleinkre!