fbpx

Microsoft és Office 365 mentési rendszerek

Microsoft és Office 365 mentési rendszerek

Amikor beüt a krach, valamennyien azt kívánjuk, bárcsak körültekintőbben jártunk volna el. Békeidőkben hajlamosak vagyunk legyinteni az óvintézkedésekre, amelyek pici törődést igényelnek, ugyanakkor rendkívül hasznosak, mikor kész a baj.

A biztonsági mentésekkel is sok felhasználó van így, pedig az adatvesztés az egyik legkellemetlenebb következménye, ami egy kibertámadásnak lehet. Rengeteg felhasználó így sem fordít kellő figyelmet a biztonsági mentések elkészítésére. Pedig már az okostelefonunkon mennyi felbecsülhetetlen értékű fotó és személyes információ található. Ha a készülék tönkremegy, elveszik, az értékes emlékek, adatok mind odavesznek.

Képzeljük el, ha ugyanez az üzleti életben történik meg. Sok évnyi irat, közös munka gyümölcse veszhet el biztonsági másolatok nélkül. Egy ilyen adatvesztés könnyen kockázatossá teheti a cég fennmaradását.

Csak az adatvesztés után válik világossá, hogy figyelmet kellett volna áldozni a mentési rendszerek bevezetésére. A Smartmind munkatársaitól segítséget kaphatsz Microsoft, valamint Office 365 mentési rendszerek bevezetéséhez. Így biztonságban tudhatod dokumentumaid, fájljaid, ha mégis nagy baj történne.

Ismerkedj meg közelebbről a Microsoft és Office mentési rendszerekkel!

Acronis Cyber Protection Logo

Acronis Cyber Backup

Az Acronis mentési rendszere az egyik legismertebb nagyvállalati megoldás, amelyet munkatársaink KKV-k rendelkezésére bocsátanak. A mentési rendszer teljes mértékben jogilag szabályozottan működik, így a legkörültekintőbb adatkezelési módszerrel nyújtja szolgáltatását az Acronis. Segítségével helyreállíthatóak nem csak az adatvesztésben elvesztett fájlok, hanem a kitörölt adatok is.

Felhőben működik

Az Acronis különlegességét az adja, hogy a Microsoft adatközpontját elérve készít biztonsági másolatot céged Microsoft 365 rendszeréről. Így a saját eszközeid megkerülve állíthatod helyre adataid akár egy új eszközön.

Azonnal elérhető adatok

Az Acronis fájljaidat rögtön elérhetővé teszi, ugyanis a helyreállításhoz nem szükséges minden adat visszatöltése. Ha baj van, az Acronisszal gond nélkül elérhetővé válnak céges adataitok, emailjeitek, fájljaitok, amikor szeretnétek.

Acronis Cyber Protection

Sokrétű mentési rendszer

Az Acronis mentési rendszere nem csak a számítógépek, hanem más eszközök, például telefonok adatait is képes tárolni. Így minden, a vállalkozásodhoz köthető információt biztonságban tudhatsz.

Felkeltette az érdeklődésed az Acronis Cyber Backup? Vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal!

Altaro Office 365

Az Altaro Office 365 közkedvelt szereplő a mentési rendszerek piacán könnyen kezelhető felhasználói felülete miatt. Adataid nincsenek veszélyben az Altarónál, hiszen működése szigorú jogi követelményeknek felel meg. Az Altaro rendszerével minden adatod helyreállítható, függetlenül attól, hogy adatvesztés, vagy törlés miatt tűntek el azok.

Altaro Office 365

Automatikus másolatok

Az Altaro Office 365-tel automatikusan frissülnek biztonsági másolataitok, így nem kell külön odafigyelnetek rá, hogy azokat elmentsétek.

Komplex mentési rendszer

Fájljaitokról korlátlan méretű tárhelyen készülnek biztonsági másolatok, amelyeket probléma esetén azonnal elérhettek. Emellett nem csak Windowsra, hanem más népszerű operációs rendszerekre is kiterjed a szolgáltatás.

Skálázható

Néhány felhasználótól kezdve több ezer eszközig biztosít biztonsági másolatot. Ráadásul céges telefonokra is alkalmazható a szolgáltatás, operációs rendszertől függetlenül.

Felkeltette az érdeklődésed az Altaro Office 365? Érdeklődj kollégánknál!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!