fbpx

Informatikai biztonság

Microsoft és Office 365 mentés rendszerek / On-prem mentési eszközök (Synology / QNAP)

Egyetlen vállalkozásnak sincs nagyobb értéke az adatainál. Az ügyféladatbázisok, értékesítési és pénzügyi adatok, belső kommunikáció nélkül a napi működés is lehetetlenné válik – tehát olyan biztonsági mentéssel kell ezek meglétét garantálni, ami képes minden adatot visszaállítani.

Synology O365 biztonsági mentési megoldás – Tudd biztonságban minden Microsoft 365 adatod!

A Synology megoldásával egy központi helyen kezelheted az összes Microsoft 365-fiókról készült biztonsági mentést – ideértve dokumentumokat, könyvtárakat, adatbázisokat, személyes postafiókokat, mappákat és mellékleteket, sőt, még a Teams-csatornák bejegyzéseit és beállításait is.

Az ütemezett biztonsági mentésekkel, rugalmas fájlverzió-kezeléssel, az egypéldányos tárolás révén biztosított takarékos adattárolással a biztonsági mentés minden részletét a saját igényeidre szabhatod.

A fájlok szükség esetén akár szakember segítsége nélkül is bármikor helyreállíthatóak.

Ha szeretnéd, hogy a Synology megoldását pontosan a céged Microsoft 365-környezetéhez idomítsuk, hogy megoldjuk a biztonságos beüzemelést és beállítást, vedd fel velünk a kapcsolatot!

QNAP O365 biztonsági mentési megoldás – Helyezd biztonságba Google és Microsoft 365 adataid a felhőben

A QNAP Boxcafe vállalati szinten biztosítja az adatvédelmet. A céges licencek felhőben tárolt adatait, helyi NAS eszközökre menthetitek, ahonnan bármikor biztonságosan visszaállíthatóak.

A szolgáltatás könnyedén kezeli akár 10 ezer alkalmazott Google ésvagy Microsoft 365 fiókokban tárolt adatainak biztonsági mentését, de arra is alkalmas, hogy szolgáltatóként a klienseidnek biztosíts adatvédelmet.

Automatikus, többverziós mentési lehetőségeivel a visszaállítás is hatékonyabb, az adatvesztés esélye minimalizálható, így nem kell amiatt aggódnod, hogy létfontosságú információk vesznek el, akkor sem, ha az adatvesztést csak sokkal később észlelitek.

Ha szeretnéd, hogy a Synology megoldását pontosan a céged által használt Google vagy Microsoft 365-felhőkörnyezetéhez szabjuk, és megoldjuk a biztonságos beüzemelést és beállítást, vedd fel velünk a kapcsolatot!

On-Prem Megoldások / Mentési megoldások és rendszerek

Altaro VM és backup megoldások 

A Microsoft 365 az egyik leghatékonyabb környezetet biztosítja a KKV-k számára a mindennapi kreatív és adminisztratív munkához – viszont nem kínál fel saját, natív biztonsági mentési lehetőséget.

Az adatok védelme érdekében, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalkozás működéséhez, a Microsoft-tól független backup szolgáltatásra van szükség.

Az Altaro megoldása kiemelkedően gyors mentési lehetőséget biztosít, korlátlan Azure tárhelyek segítségével garantálja az Office 365 fiókokban tárolt adatok biztonságát, beleértve a postafiókokat, Teams beszélgetéseket, OneDrive és Share felhőben tárolt fájlokat és adatbázisokat.

Az Altaro O365 Backup akár több ezer fiók biztonsági mentését képes kezelni, korlátlan tárhelyen és korlátlan adatmegtartással, így a 30 napnál régebbi adatok megőrzésével. A biztonságot AES 256 titkosítás és kétfaktoros hitelesítés garantálja, így az illetéktelen hozzáféréstől sem kell tartanod.

A szolgáltatás részei:

  • Virtual Machine Backup: költséghatékony, akár 15 perc alatt telepíthető megoldás, amivel a virtuális gépekről akár 5 percenként készíthetsz biztonsági mentés, az elérhető legjobb deduplikációs rátával.
  • Endpoint Backup: kifejezetten felügyeltszolgáltatás-szolgáltatók, MSP üzemeltetők számára kidolgozott megoldás, amivel a Windows operációs rendszert futtató kliensek, (asztali számítógépek, laptopok és így tovább) biztonsági mentése lehetséges, több bérlős konzolon keresztül, VPN kapcsolat nélkül, saját árazási modell beállításának lehetőségével.
  • Physical Server Backup: A megoldással gyorsan és egyszerűen készíthetsz biztonsági mentést a Windows operációs rendszert használó fizikai szerverek adatairól. A mentett adatok, webes felhasználói felületen keresztül, helyi felügyeleti konzollal kezelhetőek, változáskövetéssel, egy helyen kezelt virtuális és fizikai biztonsági mentésekkel.

Ha szeretnéd, hogy az Altaro biztonsági mentési megoldását a céged igényeire szabjuk és beállítsuk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Veeam mentés megoldás – Adatbiztonság minden platformon, minden szolgáltatással 

A Veeam biztonsági mentési és adathelyreállítási szolgáltatása biztosítja, hogy a céges hálózatunk ellenálló legyen, hogy ne kelljen tartanunk adatvesztéstől, sem attól, hogy az adatainkhoz illetéktelenek férnek hozzá.

A szolgáltatás arra ad lehetőséget, hogy szolgáltatóként a könnyedén teljesíthessük a vállalt szolgáltatási szinteket, percek vagy akár másodpercek alatt lehetővé téve a helyreállítást.

Egyetlen platformon kezelhetőek a segítségével…

  • Felhőszolgáltatások
  • Virtuális gépek
  • Fizikai szerverek
  • Applikációk
  • Szolgáltatások

adatai, így szinte minden elérhető felületről készíthetünk biztonsági mentéseket, kényelmesen egy helyen tárolva azokat.

A Veeam megoldásával az adatmentés gyors és hatékony, telephelyen kívüli architektúra állítható fel, amely baj esetén szinte azonnali visszaállítást tesz lehetővé, így segít a szolgáltatásszintek betartásában.

Ha azt szeretnéd, hogy segítsünk a Veeam mentési szolgáltatását a céged igényeire szabni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!