fbpx

Informatikai üzemeltetés KKV-k számára

Mit adunk még az díjmentes Microsoft 365 felhő kezelésen túl?

Moduláris IT üzemeltetést

Mit is jelent ez?
Cégünk teljes körű informatikai szolgáltatást is nyújt ügyfelei számára több konstrukciós megoldásban, akár modulárisan összeválogatható szolgáltatásként is. Csak azt vedd igénybe, amire szükséged van, nem többet és nem kevesebbet!
A szolgáltatás rendelkezésre állási szint vállalásunk (SLA), pedig ügyfeleink számára ad garanciát a magas szintű rendelkezésre állásra és hatékony informatikai rendszerekkel kapcsolatos elvárásokra. Szerződéseinkben ezeket kötbér szinten is rögzítjük, így adva extra biztonságot ügyfeleink számára.

  • Gyors és precíz munkavégzés
  • Szinte azonnali megoldás
  • Távolról vagy helyszínen
  • Folyamatos elérhetőség
Az IT üzemeltetés is érdekel

Most megéri váltani

Akár Microsoft 365 licenced mellé kedvezményes informatikai üzemeltetés

Vajon a céged informatikai rendszere időtálló, biztonságos és használható? Gyors, hatékony és nem szükséges változtatni rajta? Ha a válaszok megadásában bizonytalan vagy, akkor érdemes egy audit során megvizsgálni.

  • Informatikai audit
  • Felügyelt eszközök

Az audit előtt díjmentes konzultációt biztosítunk, ahol egyeztetni tudjuk milyen lépésekre van szükség, és milyen rendszereket kell elemeznünk.

A szolgáltatás rendelkezésre állási szint biztosítása

Pontosan mi az SLA

Rendelkezésre állás

A szerződésben rögzített és üzemeltetett eszközök folyamatos rendelkezésre állását biztosítjuk, felügyelve és monitorozva.

Átalánydíj, fix tervezhető költség

Ezeknek az eszközöknek az üzemeltetési díja havi átalánydíj. Függetlenül attól, hogy mennyit kell foglalkozni az adott eszközzel, az eszközt használó felhasználói igényekkel és problémákkal.

Az eszközpark alapján van az SLA

Nem kötelezünk senkit felesleges beruházásokra, csak olyan fejlesztéseket javaslunk, amik elkerülhetetlenek a szolgáltatási szint megtartásához.

Amiért érdemes minket választani!

Hogyan segítettünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak?

“Nagyon jó megoldást jelentett számunkra, hogy megismerkedtünk a Panda Security temrékeivel és a Smartmind üzletcsoporttal. Ők segítettek abban, hogy megismerjük a saját hálózatunkat, a saját magunk által használt szoftvereket.”

– Győri-Dani Lajos
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke

A Király-Szerszám Kft. véleménye a Smartmind csoportról.

“Folyamatosan a Panda Security termékeket használjuk és a felhő alapú Adaptive Defense 360 szoftver az, ami teljeskörű védelmet nyújt számunkra, minden egyes számítógépre felraktuk és használjuk.”

– Ifj. Király László
A Király-Szerszám Kft. kiskereskedelmi üzletág igazgatója

Együttműködési tapasztalatok a Biopont Kft. esetén.

“Ami roppant meggyőző a Smartmind üzleti csoport csapatában és a Panda Security megoldásaiban, hogy nagyon életszerű a gondolkodásuk és a szolgáltatási körük. Azt és olyan formában kínáklják, amire egy vállalkozásnak valóban szüksége van.”

– Gyarmati Attila
Biopont Kft.

Kérj Te is ajánlatot!

© Smartmind.hu 2018-2022 | Ügyfélszolgálat: hello@smartmind.hu | Adatkezelési tájékoztatóImpresszum | ÁSZF
ENJOY NETWORK Kft. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 64. | T.: +36/70 319-6262 | Cégjegyzékszám: 01 09 296995