fbpx

Kamera- és riasztóhálózat kialakítás

Kamera- és riasztóhálózat kialakítás

Egy céges telephelyen, raktárban ugyanúgy szükség van hatékony értékvédelemre, mint egy szerverszobában. Biztosítanunk kell, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a céges tulajdonhoz, ne léphessenek be engedély nélkül, ne tulajdoníthassák el a vállalati értékeket. Ezt csak egy komplex, profi rendszerrel érhetjük el.

Egy modern kamera- és riasztóhálózattal egyszerre tehetünk azért, hogy valós időben biztosítsuk értékeink és adataink, céges eszközeink védelmét, és megakadályozzuk az illetéktelen hozzáférést – de ha mégis baj történne, ez teszi lehetővé a gyors reagálást is.

Csapatunk 2 végpontostól n+1 végpontig bármilyen méretű biztonsági rendszer kialakítását vállalja, a teljes fizikai hálózat telepítésével, beleértve az optikát, gyengeáramú rendszert, patch panelt, rack szervert és switch környezet fizikai és logikai hálózattal.

Ha szeretnéd, hogy a te értékeidet is profi kamera- és riasztóhálózat védje, amit az adott hely, objektum és persze a megrendelői igényeknek megfelelően, az egyedi biztonsági kockázatokat vizsgálva tervezünk meg és telepítünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!