fbpx

Multimédia hálózat kialakítás (hangrendszer és vizuális technika)

Multimédia hálózat kialakítás (hangrendszer és vizuális technika)

Egy vendéglátóhelyen, üzletben vagy akár bemutatóteremben a médiaeszközöket, kijelzőket és hangrendszereket kiválóan használhatjuk figyelemfelkeltésre vagy hangulatteremtésre – de értően használva a technikát ennél sokkal többet is tehetünk, vásárlásra is ösztönözhetjük közönségünket.

Az együtt használt, a tartalmakat automatizáltan megjelenítő audiovizuális eszközökkel…

  • A brandhez illő atmoszférát teremthetünk,
  • Biztosíthatjuk, hogy a legfontosabb információk a jó időben érjék el a közönséget,
  • Felhívhatjuk a figyelmet az üzletre, vendéglátóhelyre, új vásárlókat csábítva be,
  • Termékek bemutatásával vásárlásra ösztönözhetünk,

…és mindezt automatizálhatjuk megfelelően az aktuális kampányoknak, napszaknak, napnak, évszaknak és így tovább.

Az audio- és vizuális rendszereket minden esetben egyedileg, igények és a helyiségek adottságainak megfelelően alakítjuk ki.

  • Az általunk telepített kijelzők prémium képminőséget biztosítanak, napi 16 órában, heti 7 napban vetíthetünk testreszabott tartalmakat az érdeklődőknek, vásárlóknak, ügyfeleknek.
  • Az általunk egyedileg kialakított üzleti hangrendszerek lehetővé teszik, hogy akár a tökéletes hangulat megteremtésére, akár információk átadására használjuk őket, a hang mindig és mindenkihez eljusson.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk felhívni a figyelmet az üzletedre, vásárlásra ösztönözni a betérőket és marasztalni a vendégeket egy egyedi audiovizuális rendszer megtervezésével és telepítésével, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!