fbpx

Beléptető kapu + sorompó kezelés

Beléptető kapu + sorompó kezelés

Nagy forgalmú raktárakban, telephelyeken a vezeték nélküli kapunyitó, sorompókezelő és beléptetőrendszer a hatékony mindennapi működés alapját adja, létszükséglet.

A beléptetőrendszer, munkavállalói logolás, balesetvédelmi megfigyelés és -riasztáskialakítását a riasztórendszer telepítésével egy időben is el tudjuk végezni, így komplex, zökkenőmentesen működő rendszert alakítva ki.

Igény esetén a beléptetőrendszerhez komplett információs rendszert alakítunk ki, ami lehetővé teszi, hogy a rendszeren keresztül a munkavállalók munkaidőnyilvántartását is a rendszeren keresztül, egyszerűen végezzük.

A beléptetőrendszerek kialakításánál a tervezés és igényfelmérés kritikus pont, ezeket minden esetben az egyedi megrendelői igények és a potenciális biztonsági kockázatok mérlegelésével, cégre és helyzetre szabott megoldást kialakítva kezdjük a munkát.

Ha szeretnéd, hogy ne csak megbízható riasztórendszer, de egyben profi beléptetőrendszer védje objektumaidat, ami egyúttal a mindennapi rutinfeladatokat, az adminisztrációt is megkönnyíti, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!