fbpx

ERP

ERP

Kapcsold céged új fokozatra vállalatirányítási rendszerekkel!

Ha a vállalkozásod egy test, akkor a vállalatirányítási rendszer, az ERP maga a vállalkozásod agya. A vállalatirányítási rendszerek olyan felületet képeznek, ahol könnyedén kézbe veheted, átláthatod vállalatod működését. Szakembereink a Smartmindnál leveszik a vállalatirányitási rendszered üzemeltetésének terhét a válladról. Így nektek már csak azokkal a feladatokkal kell foglalkoznotok, amik ügyfeleiteknek értéket teremtenek.

Hatékonyság

A vállalatirányítási rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerre mindenkinek elérhetőek a cégen belül. Így nem fognak a munkatársaid egymás lábára taposni, hogy használhassák a legkorszerűbb ERP-szoftvereket. Gördülékenyen és hatékonyan dolgozhatnak egymás mellett.

Ezekkel a szoftverekkel elérheted azt is, hogy a vállalkozásoddal kapcsolatos információk rendszerezetten álljanak munkatársaid rendelkezésére. A szükséges adatokat csak egyszer kell felvinni a rendszerbe, utána már dolgozhattok is velük.

Nagy segítséget nyújthatnak céges folyamataid automatizálásában is. Ezzel hosszú távon rengeteg pénzt, és a soha meg nem térülő erőforrást, felbecsülhetetlenül értékes időt takaríthattok meg.

Egységesítés

Ahogy azt már fentebb írtuk, az adatokat egyszer kell felvinni a rendszerbe ahhoz, hogy használhatóvá váljanak. Így munkatársaidnak nem kell a manuális adatbevitellel bajlódni, amivel növekszik a hibázás kockázata.

Mivel a vállalatirányítási rendszerekkel egy helyen elérhetővé válik minden információ, így gyorsan, egy helyről kérhetik le azokat munkatársaid. Így profi környezetben, egységes ajánlatokkal állhatnak elő az ügyfeleknek. Emellett pedig számos más, például könyvelési információ elérhetővé válik néhány kattintással.

Elégedettség

A fentiekből következik, hogy a vállalatirányítási rendszerek hatékony használata elégedett munkatársakat, így elégedett ügyfeleket is eredményez. A vállalatirányítási rendszerekkel leegyszerűsített munkafolyamatoknak köszönhetően munkatársaid azokkal az ügyfelekkel és azokkal a feladatokkal foglalkozhatnak, amikkel tényleg érdemes foglalkozni.

Miért válaszd a Smartmindot vállalatirányítási rendszered üzemeltetéséhez?

Sok éves üzemeltetői tapasztalattal állunk rendelkezésedre, hogy a közép vállalatokat sikerre vivő megoldásokat vállalkozásodnak is elérhetővé tegyük. Munkatársaink tulajdonosi szemlélettel mérik fel a céged rendelkezésére álló technikai hátterét, ezek alapján ajánlanak és vezetnek be informatikai megoldásokat, valamint segítenek bevezetni cégednek magyar fejlesztésű ERP rendszereket projektvezetői szerepkörben.

Célunk, hogy a legmegbízhatóbb környezetben bocsássuk rendelkezésedre és támogassa a cégedet az igényeid szerint az adott ERP vállalatirányítási rendszer.

A Smartmindnál vállalatirányítási rendszerek használójaként mi magunk is tisztában vagyunk, mi mindenre kell egy-egy vállalkozásnak odafigyelnie az ERP-k kiválasztásakor, bevezetésekor és fenntartásakor.

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!