fbpx

Vezetői információs rendszerek és Vezetői információs rendszerek biztonsági kialakítása

Vezetői információs rendszerek

Egy cég vezetőinek pontos és naprakész adatokra van szüksége a döntéshozatalhoz. Ezeket ma a vállalatirányítási rendszerek biztosítják.

A kihívást az adja, hogy azokhoz az adatokhoz férjünk hozzá, amelyekre ténylegesen szükségünk van, a cég egyedi igényei szerint. Egy sztenderd kimutatásból sokszor nem derülnek ki olyan információk, melyek a pontos tervezéshez elengedhetetlenek. Hogy egy kattintással hozzáférjünk az pénzügyi, gyártási, alapanyagfelhasználási, készletérték, készletforgás, kintlévőségkezelés, sales riport, értékesítési teljesítmény, vagy egyszerűen csak a profitabilitási adatokhoz, a saját igényeink szerint, egyedi megoldásra is van szükség.

Erre a kihívásra válaszol egyedi fejlesztésünk, amelyet az Octopus 8 ERP vagy sERPa vállalatirányítási rendszereket használó gyártócégek igényeire terveztünk.

A rendszerben minden rendelkezésre álló adatot, legyen az egyedi Excel, webáruház és/vagy adatbázis képesek vagyunk összefűzni, bármilyen API kapcsolatot felhasználva, és egyetlen felületen, valós időben követni.

Egy naprakész vezetői információs rendszer, amely a valóban fontos adatokat biztosítja, havonta akár 20-30 munkaórát is megspórol, amelyet riportok készítésével töltenénk – de sokkal fontosabb, hogy gyors és pontos döntéshozatalt tesz lehetővé.

Fejlesztésünk révén gombnyomásra és automatizálva érkeznek az adatok, platform függetlenül, amiket akár egy két találkozó közti ötperces szünetben is lekérhetsz okostelefonról. A kialakítás általában két hónap alatt megtérül.

Ha szeretnéd, hogy a te cégedben is könnyedén történjen a vezetői döntéshozatal, hogy naprakészen férj hozzá az adatokhoz, amire az adott pillanatban szükséged van, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a cégedre szabjuk az információáramlást!

Vezetői információs rendszerek biztonsági kialakítása

Ha platformfüggetlen vezetői információs rendszert alakítunk ki, amely valós időben egyszerre számos forrásból gyűjti be és rendszerezi az adatokat, a biztonságra kiemelten figyelnünk kell.

Egy ilyen rendszerben természetesen minden szenzitív adatnak számít, amihez nem szerencsés, ha illetéktelenek hozzáférnek, vagy ha adatvesztés következik be. A vezetői információs rendszer hatékony és biztonságos működésének tehát feltétele az, hogy a biztonsági kialakítást is nagy gonddal végezzük.

A megfelelő biztonsági szolgáltatásokat és beállításokat mi biztosítjuk, a környezeti elemek és lehetőségek figyelembevételével, bebiztosítva, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá a cég bizalmas adataihoz.

Mindezeket a megoldásokat a KKV-k igényeihez és lehetőségeihez idomítjuk, a költségvetés és az aktuális helyzet figyelembevételével, úgy tervezve, hogy a kialakított biztonsági rendszer hosszú távon is hatékony legyen. meg A biztonsági rendszerek kialakítása során konstruktív javaslatokat fogalmazunk, ami biztosítja az automatizmust, a biztonságot és az adatok hatékony elérését.

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!