fbpx

Digitalizálódj okosan! Kapcsolatfelvétel

A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ezt az űrlapot egyénileg töltöd ki azért, hogy segítsd és egy lehetőséget vigyél a céged számára. Az űrlap kitöltésével a részvételi feltételek elküldése és a kapcsolatfelvétel történik meg. Azaz, ha nem vagy döntéshozó, egyszerűen csak továbbítod a lehetőséget és megbeszélitek a cégen belül, van-e létjogosultsága ennek a lehetőségnek. Ha az a döntés születik, hogy nincs vagy nem veszitek igénybe ezt a lehetőséget, akkor sincs semmilyen kötelezettséged, igény esetén pedig az adataid törlésre kerülnek.

Amennyiben a lehetőség érdekli a cégedet, akkor a feltételeket tartalmazó  levélben küldött leírás alapján kerül egyeztetésre egy díjmentes konzultáció, ahol a részletek megbeszélése történik meg, és a szerződéskötés lépéseinek tisztázásával kezdjük meg a közös munkát.

EMLÉKEZTETŐ:

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk a számodra, hiszen 2022. szeptember 9-én elindult országos kampányunk, amely 2022. november 30-ig tart.

Abban az esetben, ha céged nem rendelkezik Microsoft 365 csomaggal még és nálunk indítjátok el a szolgáltatást vagy rendelkezik azonban áthozzátok a jelenlegi szolgáltatótoktól, akkor az új partnerek között kisorsolunk egy díjmentes egy éves és 20 db licencből álló Microsoft 365 Business Standard csomagot december közepén.

*Megjegyzés: A kampányban stratégiai partnereink ügyfelei nem vehetnek részt, a konzultáció során ezt az összeférhetetlenséget vizsgálni fogjuk!

Az első lépés, hogy elérd az INGYENES Micrsoft 365 licenceket!

Microsoft 365 megoldások esetén

Ha a licenc kezelést a SmartMind végzi

INGYENES konzultáció a licencelés tanácsadásban

INGYENES licenckezelés

INGYENES
Microsoft 365 levelezéssel kapcsolatos rendszergazdai feladatok

Kedvezményes informatikai üzemeltetés óradíj

© Smartmind.hu 2018-2022 | Ügyfélszolgálat: hello@smartmind.hu | Adatkezelési tájékoztatóImpresszum | ÁSZF
ENJOY NETWORK Kft. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 64. | T.: +36/70 319-6262 | Cégjegyzékszám: 01 09 296995