fbpx

Céges auditok

Céges auditok

Biztosak vagyunk benne, hogy te és csapatod is arra törekedtek minden nap, hogy cégetek sikert sikerre halmozzon, és egyre jobban teljesítsen egy egyre több kihívást magában rejtő piacon. Szakterületeteken a legfelkészültebbek között vagytok, de lehet néhány bizonytalan terület, ahol még tudnátok fejlődni. A Smartmindnál mi magunk is tudjuk, milyen nehéz belülről átlátni azokat a tényezőket, amelyeket optimalizálva újabb fokozatra kapcsolhatnak a vállalkozások.

A Smartmind szakemberei céges auditok keretén belüli konzultációkkal segítenek neked és cégednek, hogy belső folyamataid hatékonyabbá váljanak, illetve költséghatékonyan kezeld szoftverlicenszeid.

Céges vizsgálataink azonban nem csupán a hatékonyságra fókuszálnak. A Smartmind céges auditokkal tisztább képet kaphatsz arról, informatikai rendszereid biztonsági felkészültsége hogyan áll helyt napjainkban, illetve milyen fejlesztéseket vehettek igénybe.

Ismerd meg a Smartmind céges auditokat!

Üzletfolytonossági audit

Üzletfolytonossági auditunk célja, hogy vállalkozásod belső folyamatait, illetve az azokkal járó kockázati tényezőket megvizsgálva megtudd, hogyan fejleszthető tovább vállalkozásod. A vizsgálat egy konzultációval kezdődő folyamat.

Üzletfolytonossági auditunkban munkatársaink azt vizsgálják meg, hogyan növelhető a vállalat működésének hatékonysága. A vizsgálat részeként átnézzük, milyen technikai rendszereket használ a vállalkozásod. Végigvesszük, milyen következményekkel jár, ha informatikai eszközeid közül kiesik egy szerver, vagy ha esetleg megszakad az internet kapcsolat.

Továbbá feltérképezzük a helyettesíthető humán szerepköröket, és segítünk neked megtalálni azokat a munkatársakat, akiknek a munkája létfontosságú, így a munkájához tartozó erőforrásokat célszerű bebiztosítani.

Szeretnéd megtudni, hogyan kapcsolhat új fokozatra vállalkozásod? Keresd munkatársainkat az üzletfolytonossági audit kapcsán!

Security audit

Az informatikai rendszerek a megfelelő védelmi eszközök nélkül, vagy azok téves használata mellett komoly fenyegetettségnek vannak kitéve. Ez jelentős kockázatot jelent, főleg azoknak a vállalkozásoknak, amelyek lépéseket tettek a digitális transzformáció felé. De minden informatikai rendszert használó vállalkozásnak fontos, hogy a fenyegetettségek ellen megfelelő védelemmel bírjon. Így előzhetőek meg a kiber- és zsarolótámadások, valamint adatvesztések, feltörések.

Security auditunk célja, hogy a vállalatod informatikai rendszereinek biztonságát megvizsgálja, hogy kiderítse, milyen védelmi lépéseket kell eszközölni. Szakembereink védelmi hiányosságok után kutatnak informatikai rendszereidben, hogy megtalálják azokat a biztonsági réseket, amelyeket rosszindulatú szoftverek, kártevők kihasználhatnak.

Vizsgálatunk részeként minden ismert hiányosságot és hibát feltérképezünk, ami alapján változtatásokat javaslunk.

Kíváncsi vagy, hogyan fejleszthető tovább vállalkozásod informatikai védelme? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Licensz audit és tanácsadás

Szinte biztos, hogy vállalkozásod sikeres és hatékony működéséhez fizetős szoftvereket kell igénybe venniük munkatársaidnak. Ezeknek az előfizetése azonban valóságos útvesztővé bonyolódhat, ami hosszú távon igen sok pénz elégetését eredményezheti.

A probléma ott kezdődik, hogy sokszor nehéz felmérni, az adott szoftver melyik csomagját érdemes kiválasztanotok. Előfordulhat, hogy a csomagot vagy funkcióiban, vagy mennyiségében – esetleg a kettőben egyszerre – nem használjátok ki. Ilyenkor érdemes mérlegelni, hogy mennyi pénz takarítható meg azzal, ha a kisebb csomagot választjátok, vagy ha egy kisebb, a vállalkozásodnak megfelelő, de lényegesen olcsóbb szolgáltatásra fizettek elő.

A Smartmind munkatársai a licenszgazdálkodási auditon megvizsgálják az előfizetéseiteket, szerződéseiteket. Ez alapján megállapítják, milyen költséghatékony alternatív csomagokat vagy szolgáltatásokat vehettek igénybe.

 

Szeretnéd megtudni, hogyan spórolhatsz fizetős szoftvereiden? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Keresd szakemberünket!

Készséggel állunk rendelkezésedre!


Felkeltettük az érdeklődésed?

Keresd munkatársunkat!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!