fbpx

Riasztó rendszerek kialakítása

Riasztó rendszerek

A riasztó rendszerek üzemeltetése, kialakítása és tervezése kritikusan fontos egy olyan vállalkozás számára, amely meg akarja óvni értékeit, legyen az áru, céges eszközök vagy akár adatok.

A tervezésnél mindig a pontos igények és lehetőségek, az egyedi kihívások felmérésével kezdünk, hogy cégre szabjuk a megoldásainkat. Nem csak telepítjük, bekötjük a riasztórendszereket, de akár a tűzvédelmi rendszerrel is integráljuk azokat.

Amiben a SmartMind csapata segíteni tudja, hogy a lehető legbiztonságosabbá tedd a céged helyszíneit:

  • gyengeáram tervezés,
  • nyomvonaltervezés,
  • gyengeáram bekötés,
  • riasztó rendszer kialakítása,
  • tűzvédelmi nyitás rendszer kialakítása.

Mindehhez a Paradox és a BENTEL kipróbált termékeit használjuk fel.

Nem csak telepítésben, kialakításban tudunk segíteni: már létező és telepített riasztórendszerek auditját és üzemeltetés-átvételét is biztostani tudjuk, akár úgy is, ha nem áll rendelkezésre információ a riasztó rendszerrel kapcsolatban. Feltérképezzük és bevizsgáljuk az aktuális állapotot, majd konkrét javaslatot és megoldást biztosítunk, akár a jelenlegi rendszer elemeinek felhasználásával is.

Ha szeretnéd, hogy olyan riasztórendszer védje a céges értékeidet, amit tényleg a vállalkozásodra szabunk, ami folyamatosan biztosítja, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá eszközeidhez, adataidhoz vagy termékeidhez, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!