fbpx

Kamerarendszerek kialakítása

Kamerarendszerek

Ha a cégednek van telephelye, raktára vagy irodája, akkor olyan értékei is vannak, amiknek a védelmét biztosítani kell – legyen az árukészlet, céges hardver, szerverek vagy akár helyben hozzáférhető adatbázisok.

Egy modern kamerarendszer lehetővé teszi, hogy mindezeket az értékeket hatékonyan, valós időben védjük, de ha megtörténne a baj, ha illetéktelen férne hozzá az objektumhoz, utólag könnyebbé teszi az azonosítást, az adminisztrációt, biztosítási ügyintézést is.

Nálunk a tervezés része, hogy költséghatékony javaslatokat dolgozunk ki, az egyedi helyszínnek és lehetséges biztonsági kockázatoknak megfelelően.

Elvégezzük a kábeles kialakítást, a PoE alapú hálózat tervezését elkülönítve a vállalati informatikai hálózattól, és fokozott biztonságot alkalmazunk a hozzáférések és beállítások területén is.

Mindezt az ügyféligények precíz felmérése után, hogy a kialakítás ne csak költséghatékony legyen, de a rendszer akár a későbbiekben is könnyen fejleszthető legyen és hosszú távon biztosítsa a védelmet.

Nem csak IP alapú kamerarendszerek kialakításával biztosítjuk a védelmet, de igény szerint más, akár már telepített, működő kamerarendszerek auditjával és karbantartásával is.

Szeretnéd, hogy az értékeidet egy üzembiztos kamerarendszer védje az illetéktelenektől? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy cégedre szabott védelmi rendszert tervezhessünk!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!